Fjällhotell Idregården till salu >> http://eurecaformedling.se/fjallhotell-idregarden/

idregard

Bokning och reception:
Telefon:    +46 (0)253 20860

Fax:          +46 (0)253 20960

E-mail:      info@idregarden.com

Web:         www.idregarden.com

Adress:      Byvägen 2, 790 91 Idre

Om Idre

En äkta fjällsemester innehåller rätt kombination av skidåkning, äventyr, avkoppling, god mat och underhållning.
Det finns en sak som är viktigare än allt annat när man har semester – att ha roligt! När du kommer hit kan du lugnt lägga vardagens alla måsten på hyllan och ägna dig åt att umgås med familjen och bara njuta av ett efterlängtat vinteräventyr.

På Idre Fjäll kan man också uppleva, utforska och utmana de svenska sommarfjällen under bekväma och roliga former. Här möts du av storslagen natur, frisk luft och en efterlängtad tystnad som är väl värt att uppleva även när det inte är skidsäsong. Idre Fjäll är lagom mycket vildmark för hela familjen.

Här finns också ett stort aktivitetsutbud för alla åldrar men utan storstadsstress. I Idre har du alla förutsättningar att hitta både hög- och lågintensiva aktiviteter för alla smaker – avkoppling eller adrenalinkick.

Har du redan varit i Idre så vet du att det är enkelt att ta sig hit, det gäller oavsett om du kommer med bil eller buss. Alla transporter tar dig hit. Vill du åka tåg så går det till Mora sedan kliver du på bussen som tar dig till Idre och din härliga semester.

Info

• ..Vildmarken kring Idre är så värdefull att större delen av den har blivit naturreservat.

•..Sommaren erbjuder massor av olika aktiviteter varav golf kanske är den populäraste.

•..Det finns flera bra skidanläggningar i området. De tre största är: Idre Fjäll, Fjätervålen och Grövelfjäll.

•..Fiskevattnet runt Idre finns med bland landets tio bästa i Top Ten Fishing.
•..Idre Fjäll är en av nordens största skidanläggningar och ”Chocken” lutar hela 48 grader.

•..Förutom golf är fjällvandring, mountainbike, forsränning, bäversafari, klättring, bärplockning och fiske bara ett axplock ur över 200 roliga sommaraktiviteter i Idreområdet.

•..Det finns stora chanser att du får se björn när du besöker Idre. Dessutom finns det både varg och lo i dessa trakter, utöver alla renar som vi nästan kan garantera att man får syn på under vistelsen i och runt Idre.

• ..Här finns miltals av rösade leder för dig som gillar turåkning, och massor av uppmärkta skoterleder för den som vill åka på skotersafari.
Om oss
Det första man ser till höger när man åker in i Idre är Idregården, ett gammalt anrikt fjällhotell. Hotellet slog upp portarna 1935 och här finns takmålningar att beskåda som berättar dess historia. Här på Idregården förenar vi nytänkande med gamla, goda traditioner.
Med bara 8 km till Idre Fjällanläggning tar man sig upp till backen snabbt och lätt när det är dags för skidåkning, vandring eller en naturupplevelse utöver det vanliga.


Visa större karta